De eerste van het jaar...

Bij deze eerste blogpost van het jaar, blik ik nog eventjes terug op de voorbije kerstdagen.
Sommige cadeautjes konden namelijk nog niet getoond worden wegens top secret!

Nu alle pakjes hun verdiende eigenaar gevonden hebben, laat ik jullie graag zien wat ik zelf fabriceerde. (Ik ga er van uit dat jullie nul interesse hebben in de gekochte cadeaus!)

Laptophoezen

Voor de kleine broer en de schone zus maakte ik een laptophoes op maat. Ik scoorde in de uitverkoop van Liesellove 2 prachtige vogelstofjes en vond nog een perfect passend stuk vlieseline H640 in mijn materiaalbak. (Hierdoor deed ik nog steeds de test van het voeren met oranje dweilen niet. Mocht jij dat al gedaan hebben: ik lees graag je ervaringen!)

Missy N. had op haar blog al een prachtige uitleg klaarstaan. Mits aanpassing van de maten en enige verwarring met haar termen "breedte" en "lengte" waar ik sprak over "diepte" en "breedte", rolden deze kerels onder mijn naaimachine uit.

Koffiemokken

Ook de grootouders werden bedacht met een presentje, zij staan immers zo vaak voor ons klaar én verzorgden het feestgebeuren met de kerstdagen.
In de Action kocht ik enkele koffiemokken en bij de plaatselijke tekenwinkel haalde ik een setje porseleinstiften. De oudste zoon kreeg de opdracht iets te tekenen, mama "bakte" de koppen in de oven om de kunstwerkjes te fixeren en ziehier het resultaat:

Mokken: Action
Porseleinstiften: Edding (te koop in tekenwinkel)De oma's en opa's drinken hun koffietje voortaan in stijl!

Tot slot wil ik jullie allen nog een creatief en inspiratievol 2016 toe te wensen met bovenal een goede gezondheid en veel gezellige momenten!

Reacties

CreativEls zei…
Leuk ! Die mooie vogelstof heb ik hier ook nog in de kast liggen. Die mokken voor de grootouders zijn zo leuk ! Dat werkt goed hé met die porseleinstiften. Wij maakten er al jufcadeautjes mee.
Bedankt voor de nieuwjaarswensen ! Ook voor jou een creatief jaar toegewenst met een goede gezondheid en hopelijk lopen we mekaar dit jaar nog eens tegen het lijf.
Lieve groetjes,
CreativEls
http://koekjehaakjemaakje.com
Lunatiek zei…
Mah zo mooi!! En die mokken zijn geweldig :)
Woohoo zei…
Leuk creatief bezig geweest!
JoChapeau zei…
Prachtig ! En ik denk dat oma en opa die kopjes heel hard zullen koesteren !
Prachtig... zulke mooie cadeautjes
Die tassen met die tekeningen op,zo tof!En de rest ook natuurlijk ;)

Populaire posts van deze blog

We haken weer lekker weg...

Een simpel rokje in tricot - met tutorial

Zelfgemaakte wasbare billendoekjes