Bloggers for life

Madame Khadetjes en madame Liezewiezewoes organiseerden de afgelopen weken enkele sewalongs voor het goede doel. Misschien herinner je je hun actie van Bloggers for life van vorig jaar nog, waar je lotjes kon kopen voor een handgemaakt (kleding)stuk?
Dit jaar doen zij dat weer, en meer nog, want ze brachten intussen 4 leuke sewalongs aan, telkens kleine presentjes die kinderen met kanker een beetje kunnen opbeuren tijdens hun moeilijke dagen in het ziekenhuis.

Ik naaide enkel mee met de eerste sewalong, maar ben toch heel blij dat ik 5 tutdoekjes kan opsturen naar het verzamelpunt. Ideaal om wat restjes te verwerken, want ik ben zo zuinig op mijn stofrestjes dat er hier na al die jaren een reuzengrote zak staat, vol kleine lapjes.
Die zak is bijlange nog niet leeg, natuurlijk, maar wat weg is, is weg! En binnenkort worden deze doekjes gekoesterd door 5 paar kinderhandjes... Ik zou wel eens een vlieg willen zijn tegen dan!

Hou voor de veiling van handgemaakt moois de blogs van Liezewiezewoes en Khadetjes intussen maar goed in de gaten. Hiervan gaat de opbrengst naar de vzw Altijd Vrouw.

Kijk eens hoe vrolijk!Reacties

sonja zei…
Geweldig deze actie en wat een leuke doekjes. Wat heerlijk als stofrestjes zo'n geweldige bestemming krijgen.
Lunatiek zei…
Heel tof gedaan!

Populaire posts van deze blog

We haken weer lekker weg...

Een simpel rokje in tricot - met tutorial

Zelfgemaakte wasbare billendoekjes