Boeklancering "200 jurken"

Afgelopen vrijdag ging ik met een paar medeblogsters naar Kortrijk voor de voorstelling van het boek "200 jurken" van Evelien Cabie.


Het was een zeer gezellige avond, de verkeersdrukte en het miezerig weer buiten beschouwing gelaten. In de volgeladen auto was het al een getetter van jewelste met Jo, Valerie, Judith en Sylvia.

Onze stembanden waren dus al opgewarmd voor het échte werk op het evenement. Een pak blogmadammen op een hoop, je kan je al inbeelden dat er tegen 100 per uur gebabbeld werd. Zo bevond ik mij in het aangename gezelschap van "Madame Stof" Inge, Els van Koekjehaakjemaakje, Seija van Me-Time by Seija, Saskia van S Sews, Inge van Amecon en Tine van Piepow.

Later op de avond verkasten we naar een eetgelegenheid met een klein groepje hongerigen. Ook daar had ik een leuke babbel met Annelies van Liezewiezewoes, Griet van Emma en Mona en uiteraard met eerder genoemde carpoolgenoten!

En... het boek? Het concept is super: je krijgt een aantal basismodellen aangeboden die je vervolgens naar believen kan mixen en matchen: verschillende rokdelen, halsuitsnijdingen, mouwen en kraagjes. Echt de max! Toen ik er gisteravond in bladerde voor het slapengaan, had ik meteen al een hoop ideetjes en goesting om eraan te beginnen. Bij het boek kan je gratis een fantastische 3D-app downloaden. Zo kan je het kleedje langs alle kanten bewonderen op model.

Ik hou jullie op de hoogte als het eerste kleedje in de maak is.
En nu, hop, bestellen dat boek, dames!

Reacties

Heel benieuwd naar je eerste creatie uit het boek!
valerie boone zei…
Van al dat getater kregen we vreselijke honger! En.... is er nog geen kleedje af?
CreativEls zei…
Het was een heel gezellige avond. Leuke ontmoetingen gehad. En zo een bijeenkomst zie ik ook wel zitten met al onze jurken uit het boek. Dat zou wel eens 200 jurken in levende lijve kunnen geven.
Lieve groetjes,
CreativEls
www.koekjehaakjemaakje.com
Bieke P. zei…
Nog niet, Valerie, er moest nog wat gewerkt worden vandaag. Morgen naaidag met tricot op het programma... Jurkje zal voor een later moment zijn!
Bieke P. zei…
Oh ja, goed idee, iedereen zo'n jurk aan en tetteren maar! I'm in, Els!
Bieke P. zei…
Keuzestress krijg ik ervan!
Oh, dus daarom waren jullie ineens verdwenen ;)
Amécon zei…
Leuk jou eens in het echt te ontmoeten!

Populaire posts van deze blog

We haken weer lekker weg...

Een simpel rokje in tricot - met tutorial

Zelfgemaakte wasbare billendoekjes