Posts

Posts uit juni, 2015 tonen

Lena-goodiebag vol schatten!

Afbeelding
Vorige zaterdag was het feest. Feest in de familie, want mijn tante'tje werd 50 en dat moest gevierd! Het was bovendien heel lang geleden dat we elkaar zagen, want onze familie is groot, woont een beetje overal en is niet zo goed in het organiseren van jaarlijkse familiefeesten. Tante K wilde graag een bijdrage voor haar keukenhulpje (nee, niet haar man, wel zo'n keukenrobot die het vuile werk doet!). Goed idee, maar deze dame hier geeft niet graag gewoonweg een envelopje met geld. Ah nee, daarvoor zijn we te creatief en knutselen we te graag!

Eenvoudige maar overheerlijke chocoladetaart!

Afbeelding
Op zoek naar "kookspiratie" nam ik uit de bib enkele kookboeken mee. Veel tijd om ze te bestuderen had ik nog niet, maar in het vrijdagavondzonnetje (van vorige week!) lukte het me om een korte blik te werpen in het dikste boek dat ik meebracht: "Wat Katie eet" van Katie Quinn Davies, de vrouw achter de blog WhatKatieAte.com . Ik deed dit van achter naar voor... Je begrijpt al dat ik dus vooral mijn ogen liet vallen op de desserts?!

Gendergedoe voor beginners

Afbeelding
Dat het er een keer van moest komen. Vanmiddag toog ik met Florian naar de stad om sandalen te kopen. Ik kocht vorige week een paar online, maar helaas was dit een maat voor niks want ze waren te groot. Met het hete zomerweer in het vooruitzicht (Kunt u het zich voorstellen dat we hier morgen gaan zitten zweten? Ik niet!) had ik geen zin om te doen aan terugsturen, geld terug, andere maat laten opsturen. (EDIT: Ik stuur ze natuurlijk wel terug, dat zou al te gek zijn!)